Ο 70χρονος που πυροβόλησε προς την μεριά δύο ανήλικων στο Αλεποχώρι είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες με τα τραύματα που φέρει το ένα παιδί.

Οι εικόνες προβλήθηκαν στην εκπομπή Live News και φαίνεται το ένα παιδί που είναι 14 ετών να έχει τραυματιστεί στο πόδι και την πλάτη, ενώ ακόμα δεν έχει λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μάλιστα, η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή του Mega και ανέφερε ότι «το παιδί δεν έχει βγει ακόμα από το νοσοκομείο, αύριο θα το δει ψυχολόγος να μιλήσει για το περιστατικό και να πει ό,τι έχει στο μυαλό του. Δε μας έχουν πει ακόμη πότε θα βγει. Και το άλλο το παιδί που έχει τραυματιστεί είναι ακόμα στο νοσοκομείο, το παρακολουθούν για το μάτι του που επείγει, και σε δεύτερο χρόνο το χέρι του».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «τα παιδιά δεν μπήκαν για να κλέψουν, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος. Ήταν μια αθώα πλάκα. Τα παιδιά κάνουν διακοπές εκεί 15 χρόνια. Το παιδί το δικό μας έχει μεγαλώσει εκεί, με το καροτσάκι ακόμη το πηγαίναμε τα καλοκαίρια. Είμαστε οικογένειες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας, δεν πήγαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια».

ΠΡΟΣΟΧΗ. Ακολουθούν σκληρές εικόνες με τα τραύματα του 14χρονου: