Νέα στοιχεία προκύπτουν για την δολοφονία της 93χρονης στη Κέρκυρα, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα πάλεψε με τον επίδοξο δολοφόνο της, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι την είχαν ληστέψει ξανά λίγους μήνες πριν.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Live News, ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης, που έκανε αυτοψία στο σημείο του εγκλήματος, ανέφερε πως η ηλικιωμένη έζησε μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του δολοφόνου της προσπαθώντας να αμυνθεί, όμως μάταια.

«Αιτία θανάτου είναι ο στραγγαλισμός. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε κακώσεις με μορφή αμύνης από την ίδια, καθώς αντιστάθηκε. Φαίνεται ότι ακολούθησε μία μορφή πάλης. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο σημείο του λαιμού δεν έχει καθόλου κακώσεις, όμως ψηλαφητικά αναγνώρισα έναν κριγμό στον λαιμό και αντιλήφθηκα ότι από κάτω υπάρχει κάταγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στην εκπομπή του Mega, μίλησαν άτομα που ανέφεραν πως ήταν γείτονες της 93χρονης και είπαν ότι ήταν «μια ήσυχη γυναίκα, αλλά λένε πριν δύο μήνες είχε πάει ένα ζευγάρι, μία ξανθιά και ένας άντρας, εκεί όπως καθόταν στα κάγκελα στην αυλή της, είχε πάει εκεί μία γυναίκα και της έλεγε: “Δεν με ξέρεις; Είμαι η τάδε. Μπορώ να έρθω λίγο στην τουαλέτα;”. Και αυτή η κακομοίρα της άνοιξε την πόρτα. Μπήκε από το μπαλκόνι εκεί από τα κάγκελα γιατί είναι χαμηλά; Δεν ξέρω, και λένε βρήκανε 5.000 ευρώ και της τα πήρανε».