Η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα έχει εξελίξεις, καθώς πέρα από το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, φέρεται η 33χρονη να έχει πέσει σε αντιφάσεις, σε ό,τι αφορά την πρώτη ανακοπή της Τζωτζίνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η κατηγορούμενη φέρεται να είπε στην ανακρίτρια πως δεν ειδοποίησε τους γιατρούς για το πρόβλημα της κόρης της, όμως σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει, ανέφερε ότι εκείνη είπε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία του παιδιού της.

«Διευκρινίζω ότι εκείνη την ημέρα εγώ δεν πήγα στο γραφείο των γιατρών για να τους καλέσω για βοήθεια. Θεωρώ ότι στις καταθέσεις τους έχουν κάνει λάθος ως προς την ημέρα», φέρεται να είπε, με βάση την εκπομπή του Mega.

Παρόλα αυτά, όταν βρέθηκε ξανά στην ανακρίτρια, φέρεται να ακολούθησε ο εξής διάλογος, σύμφωνα με το Live News:

Ανακρίτρια: Από τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας προκύπτει ότι στις 18:50 πήγατε εσείς στο γραφείο των γιατρών. Επομένως τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, ποιος τελικά ειδοποίησε τους γιατρούς;.

Ρ.Π.: Επιμένω ότι εγώ εκείνη την ημέρα δεν πήγα στο γραφείο των γιατρών. Στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας στην λογοδοσία των νοσηλευτών αναφέρεται το επεισόδιο της Τζωρτζίνας και ότι ενημερώθηκαν οι γιατροί, γεγονός που σημαίνει ότι η νοσηλεύτρια ειδοποίησε τους γιατρούς για να επιληφθούν της κατάστασης.