Μεγάλα προβλήματα έχει δημιουργήσει η επιδείνωση του καιρού στα Τρίκαλα, καθώς η καταιγίδα που εκδηλώθηκε μετέτρεψε πολλούς δρόμους σε ποτάμια, ενώ έχουν σημειωθεί πολλές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, κεντρικοί δρόμοι της πόλης βυθίστηκαν στο νερό, πλημμύρισαν ισόγεια καταστήματα και υπόγεια. Είναι χαρακτηριστική η κεντρική φωτογραφία όπου διακρίνεται η οδός Τρικάλων, ο κεντρικός δρόμος της πόλης, ο οποίος μετατράπηκε κυριολεκτικά σε ποτάμι. Μεγάλες ζημιές καταγράφονται και πέριξ της πόλεως, ενώ αιωνόβιος πλάτανος έσπασε και έκοψε στα δυο το δρόμο προς Διάβα.

Επίσης, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνεργεία της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των αστυνομικών αρχών, βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα δημιουργούνται, ενώ σε τοπικά διαμερίσματα, όπως Διάβα, Πολυνέρι, Βαλκάνο, έχει σημειωθεί σε μεγάλη έκταση διακοπή ρεύματος. Στην Καλαμπάκα υπάρχουν πλημμυρισμένα υπόγεια και γίνονται αντλήσεις νερού από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στα Τρίκαλα: