Ένα επικό «παράπονο» έκανε ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος στην εκπομπή «Alpha τώρα» της Τετάρτης (10/8) όπου καθημερινά δίνει την ανταπόκρισή του από τη Μύκονο.

Αρχικά αναφέρθηκε στη νέα υπόθεση αισχροκέρδειας στο γνωστό μαγαζί που υπερχρέωσε Βρετανούς τουρίστες. Εκ των παρουσιαστών της εκπομπής του είπε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βρετανός δημοσιογράφος έχει έρθει στο νησί για να καταγράψει τα υπέρογκα ποσά που καλούνται να πληρώσουν κάποιοι τουρίστες, χωρίς μάλιστα οι ίδιοι να το γνωρίζουν -όπως λένε- ότι θα κοστίσει τόσο πολύ να φάνε 12 στρείδια.

«Δυστυχώς από το πρωί έχω δεχτεί πάρα πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, εγώ δεν έχω δεχτεί να μιλήσω. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Είναι κάτι που δυσφημίζει το νησί και δεν θα το τελειώσουν οι Άγγλοι και η Daily Mail που όπως σας έχω πει σε καθημερινή βάση βάζουν άσχημες ειδήσεις που έχουν σχέση με το νησί, όπως οι κλοπές αλλά και οι τεράστιοι λογαριασμοί. Δέχτηκα και σήμερα ένα τηλεφώνημα από Άγγλο δημοσιογράφο που ήθελε να του πω κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο εστιατόριο που καθημερινά ανεβαίνουν και ιστορίες τουριστών που δεν έχουν πατήσει με λίγα λόγια το πόδι τους εκεί» ανέφερε ο Πέτρος Νάζος αρχικά.

Ο δημοσιογράφος του επισήμανε πως η καταγγελία των τουριστών δεν έχει να κάνει με το ότι είναι ακριβά, αλλά πως δεν τους ειπώθηκε ότι κοστίζει τόσο.

«Αυτή είναι και η ουσία της υπόθεσης. Η παραπλάνηση με λίγα λόγια» απάντησε ο ανταποκριτής από τη Μύκονο.

Σε σχέση με τους celebrities που βρίσκονται στο νησί ανέφερε την Αλίσα Κασάρ, την Αργεντινή παρουσιάστρια εκπομπής για το γκολφ.

Και τότε έκανε το επικό παράπονό του για τη σεζόν:

«Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι δεν έχουμε κάνει κανένα σημαντικό θέμα μετά από τόσα χρόνια. Δηλαδή και εγώ και οι φωτογράφοι νομίζω ότι “ρευστοποιούμε” τις αρνητικές ειδήσεις και δεν έρχονται πλέον επώνυμοι διότι φοβούνται τις κλοπές. Είναι η πρώτη χρονιά που δεν έχουμε τραβήξει τίποτα επί 20 μέρες. Μετά τον Έλον Μασκ ήρθε το σκοτάδι για μας. Δεν θα έπρεπε να προλαβαίνουμε, εμείς είχαμε 3-4 θέματα τεράστια την ημέρα τώρα τον Αύγουστο» είπε χαρακτηριστικά.