Η Havaianas παρουσιάζει με ενθουσιασμό μια αποκλειστική συλλογή σε συνεργασία με το πολυαγαπημένο streetwear brand MARKET, που έχει έδρα στο Λος Άντζελες. Δύο τολμηρά και παιχνιδιάρικα brands, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ξεχωριστή συλλογή που θα εντυπωσιάσει ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό. 

Η καινοτομία που παρουσίαζει η συλλογή έχει πραγματοποιηθεί σε δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Havaianas, το TOP και το TRADI ZORI. Για πρώτη φορά και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ειδική επιφάνεια που αντιδράει στη θερμότητα, αλλάζοντας απόχρωση από μαύρο σε κόκκινο. Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης το λογότυπο “Market Havaianas”, ενώ το TOP μοντέλο διαθέτει ακόμη μια παιχνιδιάρικη σημείωση στο πλαινό μέρος της σαγιονάρας, αναφέροντας “Caution: Hot Sandal” . 

Ο Mike Cherman, ιδρυτής και creative director του brand MARKET, ταξίδεψε στη Βραζιλία για να επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία και το εργοστάσιο της Havaianas, αντλώντας έτσι έμπνευση για τη νέα συνεργασία. 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Cherman εντυπωσιάστηκε από τη ζέστη που επικρατεί στη χώρα, αλλά και το πόσο καυτή μπορεί να γίνει η άμμος στις παραλίες της Βραζιλίας.  Έτσι σκέφτηκε το thermo-reactive σχέδιο ως έναν εναλλακτικό τρόπο για να μεταφέρει αυτή την αίσθηση στον χρήστη. Το brand MARKET συνεργάστηκε στενά με την ομάδα καινοτομίας, σχεδιασμού και παραγωγής της Havaianas με σκοπό να δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική συλλογή, που όμοιά της δεν θα είχε ξαναπαρουσιαστεί στον κλάδο.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 3 Αυγούστου στις ιστοσελίδες των δύο brands havaianas.com και market.com αντίστοιχα, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να απολαύσετε δημιουργικό περιεχόμενο γύρω από τη συλλογή στα επίσημα κανάλια επικοινωνίας των Havaianas, MARKET και Highsnobiety.

«Οι καλύτερες συνεργασίες δημιουργούνται από την ανάγκη επίλυσης ενός προβλήματος και τη δυνατότητα προσθήκης μια αναπάντεχης ανατροπής σε ένα προϊόν που ο κόσμος ήδη γνωρίζει και αγαπάει. Η συνεργασία με την Havaianas ήταν πραγματικά ένα όνειρο από κάθε άποψη. Η ομάδα ήταν έτοιμη να ξεπεράσει τα όριά της και μαζί με εμάς ως συνεργάτες να δημιουργήσει αυτά τα καινοτόμα προϊόντα για την αγορά», αναφέρει ο Mike Cherman, Ιδρυτής της Market.

«Σε κάθε μας συνεργασία αναζητούμε εταιρείες με τις οποίες μπορούμε να ανταλλάξουμε ιδέες και γνώσεις με σκοπό τη σύνδεση με ένα διαφορετικό κοινό, με έναν μοναδικό και αυθεντικό τρόπο. Η Havaianas αποτελεί ένα εμβληματικό Βραζιλιάνικο brand και αυτή η συνεργασία συνδυάζει παράλληλα και όλη τη δημιουργικότητα του brand Market. Η φιλοσοφία της Havaianas είναι να προωθεί την ελευθερία και τη δημιουργικότητα και ήταν απόλυτα λογικό να συνεργαστεί με ένα brand που είναι τόσο ανατρεπτικό και καινοτόμο», αναφέρει η Maria Fernanda Albuquerque, Global Marketing VP της Alpargatas.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ HAVAIANAS:

Το brand Havaianas, δημιουργήθηκε το 1962 στο Σάο Πάολο, μεταφέροντας τη Βραζιλιάνικη κουλτούρα σε όλο τον κόσμο μέσω της εμβληματικής σόλας από καουτσούκ και των φωτεινών, χαρούμενων σχεδίων του.

Διαθέτοντας κάθε χρόνο περισσότερα από 400 διαφορετικά σχέδια, από τις κλασσικές και διάσημες σαγιονάρες Havaianas μέχρι τις συλλογές με slides, σανδάλια, αξεσουάρ και beachwear, αποτελεί συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της, έχοντας μοντέλα για όλους. Havaianas, designed for a free life.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MARKET:

Το brand MARKET αποτελεί ένα lifestyle brand που που κινείται με την ταχύτητα του διαδικτύου συνδυάζοντας την ποπ κουλτούρα με το streetstyle και δημιουργώντας συναρπαστικούς συνδυασμούς και συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως. Χάρη στις capsule συλλογές περιορισμένης διαθεσιμότητας η ομάδα δημιουργεί προϊόντα που εξαντλούνται από τα καταστήματα μέσα σε λίγες ώρες. Ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η παρουσίαση των προϊόντων γίνεται σε πραγματικό χρόνο στο DTLA atelier τους στο Λος Άντζελες.

Το brand MARKET καταργεί τα εμπόδια μεταξύ καλών ιδεών και επιτυχημένων επιχειρήσεων, θολώνοντας τη γραμμή μεταξύ συνεργατών και πελατών. Βοηθάει δημιουργικούς, ονειροπόλους και άτομα που δεν ακολουθούν την πεπατημένη να φέρουν τις ιδέες τους στην αγορά, παρέχοντάς τους το κλειδί για να μπούν στον κόσμο του σχεδιασμού και του streetwear με εκπαίδευση, πόρους και καθοδήγηση.

Το brand MARKET ιδρύθηκε από τον Mike Cherman, ο οποίος ξεκίνησε το επαγγελματικό του ταξίδι με μια αντάρτικη εκστρατεία που τράβηξε την προσοχή του θεού της βιομηχανίας των sneakers, Jeff Staple, και τον οδήγησε για λίγο στη φυλακή. Ο Cherman συνέχισε την καριέρα του σχεδιάζοντας το λογότυπο KITH, βελτιώνοντας τις δεξιότητές του στο 255 Custom Lab της Nike και λανσάροντας την streetwear μάρκα ICNY. Το brand MARKET έχει προσελκύσει κορυφαίους συνεργάτες όπως: Converse, Puma, Lacoste και Cole Haan και διασημότητες όπως: Erykah Badu, YG, Jay-Z και LeBron James.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στο νέο μας κατάστημα:

Havaianas Μύκονος, Αγίου Ευθυμίου 29, 846 00 Μύκονος, +30 2289 300601

Και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

havaianas-store.com

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας, ακολουθώντας μας στα Social Media:

Facebook

Instagram