Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και λίγες εβδομάδες η Ρεγγίνα Μακέδου, μετά τη μεταμόσχευση στην οποία προχώρησε. Η χορεύτρια και γυμνάστρια, που έγινε γνωστή από την προηγούμενη μάχη της με τον καρκίνο, δεν το βάζει ποτέ κάτω και καθησυχάζει τους followers της για την πορεία της υγείας της.

«Μην ανησυχείτε, είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο, νιώθω όμως πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους, χρειάζεται χρόνος» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου σε ένα από τα instastories της.

Πριν από λίγες εβδομάδες, μετά τη μεταμόσχευση στην οποία προχώρησε, η γυμνάστρια θέλησε να εξηγήσει για ποιο λόγο απέχει από τα social media. Πιο συγκεκριμένα, η Ρεγγίνα Μακέδου σε instastory της ανέφερε πως «παίρνω τόσα μηνύματα, τόση αγάπη όμως μου ήταν αδύνατο να απαντήσω! Ξέρετε ότι όταν θα μπορέσω θα σας τα πω όλα».

«Νοσηλεύομαι ξανά στο νοσοκομείο, όταν θα βγω θα σας τα εξηγήσω όλα αναλυτικά, σας ευχαριστώ για την αγάπη, τις ευχές και τις προσευχές όλα θέλουν τον χρόνο τους και εγώ το ίδιο» κατέληξε η Ρεγγίνα Μακέδου στο μήνυμα που έγραψε.