Στην κυκλοφορία δόθηκαν πριν λίγο όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, αφού ολοκληρώθηκε η πορεία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και των υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας.

Προηγουμένως, οι διαδηλωτές είχαν πραγματοποιήσει πορεία προς τη Βουλή, αλλά και το υπουργείο Οικονομικών, όπου μάλιστα επικράτησε ένταση όταν επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο, αλλά απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ εξοργίστηκαν από το γεγονός ότι κανείς από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν δέχτηκε να τους συναντήσει και τελικά, σε ηλεκτρισμένο κλίμα, η αντιπροσωπεία τους επέδωσε ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας σε παράγοντες του υπουργείου.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή, όπου φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και των μέτρων που τους θίγουν, και στη συνέχεια διαλύθηκαν ειρηνικά.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς πραγματοποιούν 24ωρη απεργία σήμερα, διαμαρτυρόμενοι στο σχέδιο αναδιάρθρωσης που προωθεί το υπουργείο στον τομέα των συγκοινωνιών, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους του λεκανοπεδίου.