«Ζαλίζουν» οι τιμές στη Μύκονο... Ο εξωφρενικά μεγάλος λογαριασμός μίας παρέας Ισπανών και Ελλήνων, στο νησί των ανέμων, άφησε τους υπαλλήλους του εστιατορίου με ένα τεράστιο φιλοδώρημα.

Είναι γνωστά τα αστρονομικά ποσά που πληρώνουν για το φαγητό όσοι επισκέπτονται τη Μύκονο. Ωστόσo, κάθε φορά μας προκαλούν το ίδιο δέος… Ενδεικτικό είναι πως το «οικονομικό» σουβλάκι στη Μύκονο κοστίζει 25 ευρώ, ενώ αν ο πελάτης θέλει να πιεί και μια μπύρα για το συνοδεύσει, θα πρέπει να βγάλει 50ευρω.

Η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμα «φουσκωμένη» απόδειξη φαγητού που πλήρωσε, αυτή τη φορά, παρέα ελληνοϊσπανών και όπως είναι φυσικό, έγινε viral.

Τι περιελάμβανε το μενού

Το μενού περιελάμβανε σφυρίδες, σκορπίνες και αστακούς, με το τελικό ποσό να φτάνει τα 14.829 ευρώ. Μάλιστα, η παρέα φαίνεται να έμεινε τόσο ικανοποιημένη από το φαγητό που άφησε και αντίστοιχο φιλοδώρημα, το οποίο δεν περιορίστηκε στο καθιερωμένο 10% του λογαριασμού που ισχύει στο εξωτερικό, αλλά πολύ παραπάνω. Για την ακρίβεια, το φιλοδώρημα που άφησε ήταν 3.171 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: