Ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής. Γνωστός ξενοδόχος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί ξενοδοχείο στην Χώρα της Μυκόνου, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού.

Ο επιχειρηματίας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σοκάρει με την περιγραφή του τη στιγμή της επίθεσης. «Με τράκαρε ένα αυτοκίνητο και μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί, μου επιτέθηκε ο οδηγός».

Όπως λέει, «φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε λοστό, με τον οποίο με χτύπησε στο κεφάλι. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε».

«Η Μύκονος κοντεύει να μετατραπεί σε… Κολομβία»

Ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί με τα περιστατικά ξυλοδαρμών και παραβατικότητας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Μύκονος σήμερα έχει αλλάξει. Δεν επιτρέπεται σε ένα μικρό νησί τουριστικό να έρχεται εδώ το καλοκαίρι ο καλός κόσμος αλλά να έρχεται εδώ και ο υπόκοσμος. Η Μύκονος ξεφεύγει και πάει αλλού. Λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν είναι σωστό να περνούν οι κυβερνήσεις και να βλέπουν ότι κοντεύει να μετατραπεί σε Κολομβία και να μην επεμβαίνουν».

Πρώην εργαζόμενος στον κλάδο της εστίασης υποστήριξε ότι «αυτά γίνονταν πάντα στη Μύκονο. Κάθε καλοκαίρι, κάθε αρχή της σεζόν κατεβαίνουν όλοι οι φυλακισμένοι, όλοι οι φουσκωτοί , τους προσλαμβάνουν και κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν. Η Μύκονος δεν είναι… Ελλάδα, είναι ένα άλλο κράτος».