Σοκ προκαλεί μια νέα υπόθεση παιδικής παραμέλησης, αυτή τη φορά στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, έδωσε νέα στοιχεία στο Newsbeast για την υπόθεση, καθώς τα τρία παιδάκια ηλικίας 3, 4 και 9 ετών ζούσαν σε καθεστώς φρίκης.

O κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως πρόκειται για δύο καταγγελίες που έγιναν για την οικογένεια με τα τρία παιδιά, οι οποίες αφορούν την παραμέλησή των ανηλίκων, αλλά και τη φραστική και σωματική κακοποίηση του πατέρα μπροστά στα μάτια των παιδιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα παιδιά είναι διαρκώς κλεισμένα στο σπίτι και δεν βγαίνουν ποτέ έξω. Τα παιδιά ζούσαν σε καθεστώς φρίκης και έχουν δερματικά προβλήματα, τα οποία μάλλον έχουν προέλθει από τα ποντίκια και τις κατσαρίδες», λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος στο Newsbeast.

Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Κώστας Γιαννόπουλος

Ο πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού πρόσθεσε για τις καταγγελίες που έγιναν στις 20 Φεβρουαρίου ότι: «στις 21/02/2022 διαβιβάστηκαν στην αρμόδια εισαγγελία. Σήμερα λοιπόν (7/4/2022) μας κάλεσαν από το τμήμα και ζήτησαν τη συνδρομή μας στην μεταφορά των παιδιών ηλικίας 3, 4 και 9 ετών η οποία παραγγέλθηκε με εισαγγελική εντολή».

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μετέφεραν τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.