Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε ένα βίντεο από την καθημερινότητα δύο εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, στο οποίο διακρίνεται να παίζει η Τζωρτζίνα με την Ίριδα, με το μεγαλύτερο παιδί να κλείνει την μύτη του μικρότερου.

Σύμφωνα με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο «το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι τυχαίο», γιατί με βάση τον ίδιο, η Τζωρτζίνα αντιγράφει μία κίνηση που έχει δει από κάποιο άλλο άτομο.

«Δύσκολα θα κάνει ένα παιδάκι αυτή την κίνηση αν δεν την έχει δει κάπου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «το πανάκι έκλεισε το στόμα και το χέρι έκλεισε τη μύτη».

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο βίντεο τοποθετήθηκε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, υπογραμμίζοντας πως «στο βρέφος υπάρχουν σαφείς ενδείξεις. Το μόνο τραύμα είναι εντός της στοματικής κοιλότητας το οποίο σημαίνει μετά βεβαιότητας ότι το πανάκι βρέθηκε στο στόμα του μωρού και εμποτίστηκε με το αίμα από τραύμα που έφερε το βρέφος στη στοματική κοιλότητα από πριν».

Σημειώνεται, ότι Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα και για τις κατηγορίες που βαραίνουν την Ρούλα Πισπιρίγκου, ότι «είμαστε στην αρχή του τέλους αυτού του στυγερού εγκλήματος. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα βγουν στοιχεία και γι’ άλλους. Μπορεί αυτή να ήταν η φερόμενη ως δράστιδα, σίγουρα όμως υπήρχαν και κάποιοι άνθρωποι που πιθανόν ήξεραν και ενδεχομένως σε κάποιο βαθμό να τη βοήθησαν».