Στις οντισιόν του X Factor φέρεται να είχε πάρει μέρος ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό ισχυρίστηκε στο «Πρωινό» άνθρωπος που είχε επίσης δηλώσει συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό του Mega.

«Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα» υποστηρίζει ο μάρτυρας.

«Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα. Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκα, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας» αποκαλύπτει.

«Η Ρούλα ισχυριζόταν ότι της κάνουν μαγεία» λέει χαρτορίχτρα

Μια χαρτορίχτρα μίλησε στο Πρωινό για τη μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, ο θανατος των οποίων συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία. Η χαρτορίχτρα εξήγησε τι ακριβώς συζητούσαν στις συναντήσεις τους, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου διέψευσε στην εκπομπή ότι την έχει επισκεφτεί.

«Δυο φορές την είδα. Ισχυριζόταν τα δικά της. Εγώ δεν συμφωνούσα με αυτά που ισχυριζόταν, της έλεγα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, εν πάση περιπτώσει. Ισχυριζόταν ότι είναι μαγεία, ότι της κάνουν μαγεία και τα λοιπά. Εγώ της λέω ότι δεν βλέπω κάτι τέτοιο, εγώ λέω πρόσεξε γιατί θα έχεις κι άλλο θάνατο. Η Ρούλα δεν το δεχόταν αυτό. Η Ρούλα δεχόταν ότι είχε μαγεία κι έτσι έχανε τα παιδιά της. Από συγγενικό της πρόσωπο πίστευε ότι ήταν η μαγεία» περιέγραψε αρχικά.