Στα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η ταινία «The Bricklayer» είναι η τρίτη κινηματογραφική ταινία που πραγματοποιεί γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της χολιγουντιανής εταιρίας παραγωγής Millennium Media, μετά τις ταινίες «The Enforcer (Barracuda)» και «Expendables 4».

Τον κ. Τζιτζικώστα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υποδέχτηκαν οι υπεύθυνοι της παραγωγής της κινηματογραφικής ταινίας, ενώ συναντήθηκε με τους πρωταγωνιστές Άαρον Έκχαρτ και Νίνα Ντόμπρεβ , με τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη της ταινίας Ρένι Χάρλιν και με στελέχη της παραγωγής, με τους οποίους συζήτησε την εμπειρία από τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, για τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει συνολικά στο εγχείρημα το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και για τις εντυπώσεις τους από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι η πλοκή  της συγκεκριμένης ταινίας εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη και «με αυτό τον τρόπο, ο τόπος μας διαφημίζεται άμεσα σε όλο τον κόσμο και η περιοχή μας μπαίνει πλέον για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών, ενώ προβάλλεται και ως τουριστικός προορισμός».

Υπογράμμισε ότι η ταινία, η οποία  θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023,  «είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά γεγονότα παγκοσμίως» ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσουν γυρίσματα άλλες δυο ταινίες στην περιοχή μας. 

Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ-ΜΠΕ