Την άποψή της για το τι προκάλεσε τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα εκφράζει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της μητέρας των κοριτσιών, ενώ η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, με πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για συλλήψεις τις επόμενες μέρες.

Η Δήμητρα, αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, δηλώνει στο flamis.gr: «Εμείς πιστεύουμε πως ο θάνατος των παιδιών προήλθε από γενετικό πρόβλημα. Δεν κατηγορούμε γιατρούς και δεν κάνουμε λόγο για ιατρικό λάθος».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τα τελευταία 24ωρα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος καταθέσεων από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς κατέθεσαν 8 γιατροί και 4 νοσηλευτές, από τη Νευρολογική, τη Παιδιατρική, τη Καρδιολογική και τη ΜΕΘ Παίδων.

«Ο θάνατος του παιδιού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί»

Οι γιατροί φέρονται να έδωσαν σαφείς απαντήσεις σε ερωτήματα των αστυνομικών που είχαν προκύψει αλλά και από τις πληροφορίες που είχαν από το Ωνάσειο και τους ιατρικούς φακέλους της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του καναλιού, μια από τις απαντήσεις ήταν ότι ο θάνατος του παιδιού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς ήταν υπό συνεχή έλεγχο και δεν είχε εμφανίσει τίποτα.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Τζωρτζίνας φέρεται πως μετά το επεισόδιο, βγήκε καθυστερημένα από το δωμάτιο και μίλησε χαμηλόφωνα σε μία νοσηλεύτρια λέγοντάς της, τι είχε συμβεί. Η κινητοποίηση των γιατρών έγινε αφού η νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο και έβαλε τις φωνές, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Γιατροί είχαν αναφέρει ότι η μητέρα ίσως πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, γιατροί των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα έθεσαν στο «τραπέζι» το ενδεχόμενο η μητέρα να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και πως ίσως θα πρέπει να εξεταστεί.

Τη συζήτηση αυτή φαίνεται πως άκουσε η ίδια η μητέρα ενώ φέρεται πως αντέδρασε έντονα.