Στο τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου αναφέρθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ. Ήταν το 11ο χειρουργείο για τη γυναίκα, η οποία συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά μετά την επίθεση με οξύ που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

«Δεν πήγε καλά το χειρουργείο αυτό. Δυστυχώς και στην ιατρική γίνονται λάθη και δεν μπορούν σε περιπτώσεις όπως της Ιωάννας να πάνε όλα τα χειρουργεία καλά. Η Ιωάννα είναι μαχίμι. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και θα το ξεπεράσει και αυτό», δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Αναφορικά με το σχόλιό της στο Twitter, για τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, είχε γράψει, ότι δεν θα έπρεπε να διαφημίζεται μία σχέση με τέτοια διαφορά ηλικίας.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συμβάν περαιτέρω. Εκείνη τη στιγμή κακώς ενδεχομένως σχολίασα κάτι τέτοιο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανα σκεπτόμενη σαν μάνα. Είμαστε σε μια ελεύθερη κοινωνία κι ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που αισθάνεται κι επιθυμεί στην προσωπική του ζωή» και συμπλήρωσε: «Εγώ θα έλεγα στην κόρη μου κάνε ότι θέλεις αλλά μην προάγεις αυτός που εν πάση περιπτώσει είναι δική σου επιλογή».