Νομικά κατά του βρετανικού Channel 5 το οποίο πρόβαλλε ένα 90λεπτο ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, θα κινηθεί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της νεαρής γυναίκας και σύζυγος της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, το πρωί της Τετάρτης (23/02), ο πιλότος και ο συνήγορος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ψάχνουν να βρουν ποια είναι αυτά τα σημεία του ντοκιμαντέρ τα οποία θα τους δώσουν το έναυσμα να κινηθούν νομικά κατά του Channel 5 και μάλιστα, φαίνεται πως έχουν εντοπίσει 5 τέτοια σημεία.

Τα 5 σημεία που ενοχλούν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Πέντε είναι τα σημεία του ντοκιμαντέρ «Καρολάιν: Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο» φαίνεται πως ενόχλησαν την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha. Ποια είναι όμως αυτά;

1. Ο κλειστός γάμος στην Πορτογαλία

Ο κλειστός γάμος της αδικοχαμένης Καρολάιν με τον πιλότο, στην Πορτογαλία αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 καθώς για τα ελληνικά δεδομένα, ο γάμος είναι ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ζευγαριού.

2. Η τέλεια οικογένεια στο Instagram

Άλλο ένα σημείο το οποίο φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς ήταν πως ο αφηγητής του ντοκιμαντέρ υπονόησε πως η ζωή του ζευγαριού ήταν τέλεια μόνο στα social media και τις αναρτήσεις που μοιραζόντουσαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

3. Το ημερολόγιο της Καρολάιν Κράουτς

Το ημερολόγιο της Κάρολάιν Κράουτς, το οποίο αποτέλεσε και εύρημα – κλειδί για τις Αρχές, αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ και περιγράφεται ο φόβος της νεαρής μητέρας να μιλήσει στον σύζυγό της για τις αλλαγές που έχουν προκαλέσει οι ορμόνες της μετά τη γέννα.

4. Η βάναυση δολοφονία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αυτό το οποίο φαίνεται να μην αντέχει καθόλου είναι οι χαρακτηρισμοί οι οποίοι ακούγονται στο ντοκιμαντέρ. Οι δημοσιογράφοι οι οποίοι μιλούν στο ντοκιμαντέρ, αποκαλούν το γεγονός «βάναυση δολοφονία» προβάλλοντας έτσι τα άγρια ένστικτα του πιλότου.

5. Η κάρτα της κάμερας ασφαλείας

Η υπερασπιστική γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θέλει τον πιλότο να έχει σκοτώσει την άτυχη Καρολάιν εν βρασμώ. Ωστόσο, στο ντοκιμαντέρ, η δολοφονία παρουσιάζεται ως μεθοδευμένη.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Καρολάιν και Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στο τέλος της προβολής του ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τον χαρακτήρισε «δραχμοβώρο τέρας».

«Να έχω σφάξει τη γυναίκα μου και να καθίσταμαι ένα καθ’ ομολογίαν δραχμοβώρο τέρας… Ζητάει και λεφτά… Μπήκε κι άλλο στοιχείο! Ζητάει και λεφτά για όλο αυτό το τερατούργημα… Ζητάει και λεφτά, ούτε να το αρθρώνω δεν μπορώ» είπε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

«Βλέπω τον πιλότο και θέλω να κάνω εμετό και συγγνώμη για κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιώ που μπορεί να είναι βαριές. Μου βγαίνουν αυθόρμητα και αυτή είναι η αλήθεια. Όχι μόνο εγώ, όσοι παρακολουθείτε και βλέπετε αυτό το κτήνος εμετό θέλετε να κάνετε… Ας μου κάνει μήνυση γι’ αυτό που είπα», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έχει νόημα να επιχειρηματολογήσουμε για ένα τέρας που σκότωσε τη γυναίκα του και έβαλε το παιδί από πάνω. Και το ενορχήστρωσε και είχε μία ολόκληρη κοινωνία και πήγαινε και έκλαιγε στον τάφο…», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.