Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγο, σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων υλικών στη Θεσσαλονίκη.

Το εργοστάσιο σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων βρίσκεται στο 10ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Καίγονται καλώδια, αλουμίνια, πλαστικά και άλλα εύφλεκτα υλικά

Θα αργήσει η πλήρης κατάσβεση της φωτιάς στο εργοστάσιο ανακυκλώσιμων υλικών, στο 10ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, όπως εκτιμά η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς καίγονται σε εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, καλώδια, αλουμίνια, πλαστικά και άλλα εύφλεκτα υλικά και ο όγκος των ανακυκλώσιμων είναι μεγάλος.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης εκτός από τους 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, συνδράμουν ένας μεγάλος φορτωτής και δύο υδροφόρες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως επίσης μηχάνημα έργου και υδροφόρα του δήμου Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που κλήθηκε στις 10:15 το πρωί, δεν υπάρχει -μέχρι στιγμής- κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς σε άλλες επιχειρήσεις.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων υλικών

Φωτογραφίες: thestival.gr