Στην Ήπειρο, οι αρχές είχαν βάλει στο… στόχαστρο τους συνδέσμους οπαδών από τα τέλη του περασμένο έτους εξαιτίας επεισοδίων, αλλά μετά από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, οι έλεγχοι εντατικοποιήθηκαν.

Στο πλαίσιο επιχείρησης που έγινε το προηγούμενο το 24ωρο στην πόλη των Ιωαννίνων, η Ελληνική Αστυνομία έκανε εξονυχιστικές έρευνες σε διάφορους συνδέσμους παρουσία δικαστικού λειτουργού, προκειμένου να ελεγχθεί αν έχουν την απαραίτητη άδεια.

Ο απολογισμός της επιχείρησης, λοιπόν, είναι συλλήψεις και λουκέτα. Τρεις συνέλαβαν οι Αρχές και «σφράγισαν» ισάριθμους χώρους, ενώ οι δικογραφίες θα σταλούν στον εισαγγελέα, ανέφερε η ιστοσελίδα epiruspost.gr.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι οποίες διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθησαν σε όλες τις περιπτώσεις, ημεδαποί, που βρέθηκαν να λειτουργούν τους παραπάνω χώρους χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι λέσχες φιλάθλων που σφραγίστηκαν ήταν οπαδών του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας αναμένεται να είναι σχολαστικοί και το επόμενο διάστημα σε ανάλογους χώρους είτε λειτουργούν νόμιμα, είτε χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες.