Ανείπωτες σκηνές θλίψης εκτυλίχθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η κηδεία του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στη Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Η γιαγιά του νεαρού μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Tlive» και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Ο Θεός δεν αφήνει κανέναν. Θα τον τιμωρήσει και αυτόν. Θα τον τιμωρήσουνε», είπε χαρακτηριστικά, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Παράλληλα, περιέγραψε τις σκηνές θλίψης που εκτυλίχθηκαν στο νεκροταφείο, με τους ιερείς να έχουν ξεσπάσει σε λυγμούς, ενώ συνολικά εστάλησαν περίπου 100 στεφάνια από όλη την Ελλάδα.

«Το παιδάκι, τι έφταιγε που ήταν αθώο, τόσο καλό παιδί; Τι να το κάνω αγάπη μου; Δεκαεννιά χρονών παλικάρι το στείλανε… Δεκαεννιά χρονών παλικάρι… Αν βλέπατε χθες τι γινότανε στη Βέροια… 100 στεφάνια ήρθαν από όλη την Ελλάδα. 100 στεφάνια, δεν σας λέω τίποτα άλλο. Αυτά που ακούτε… Είναι λίγα αυτά που λένε», πρόσθεσε η γιαγιά του 19χρονου Άλκη.

«Ήταν τόσο καλό παιδί και ευλογημένο. Αγάπη μου να τα πεις όλα. Το πόσο καλό… Άγγελος ήταν κορίτσι μου. Οι παπάδες βούρκωσαν κορίτσι μου. Που τον διαβάζανε… βούρκωσαν οι παπάδες. Το πιστεύετε αυτό το πράγμα; Καμία μανούλα να μην το πάθει αυτό το πράγμα…», συμπλήρωσε στη συνέχεια.