Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στη Σπερχειάδα η αυτοκτονία ενός 47χρονου άνδρα, ο οποίος επέλεξε να φύγει από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο που έδωσε τέλος και η αδερφή του στη δική της ζωή λίγα χρόνια πριν.

Ο 47χρονος, ο οποίος διέμενε με τον πατέρα του και τον μικρότερο αδελφό του, ξύπνησε χθες το πρωί και χωρίς να τον καταλάβει κανείς, πήρε την καραμπίνα και πήγε στο κτήμα. Εκεί έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Λίγο πριν τις 08:00 το πρωί τον βρήκε νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο αδελφός του που τον αναζητούσε.

Όπως γράφει το lamiareport.gr, το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πριν από τέσσερα χρόνια περίπου με τον ίδιο τρόπο είχε αυτοκτονήσει και η 40χρονη αδελφή του. Οι πληροφορίες λένε ότι η αδελφή του είχε αυτοκτονήσει λίγες ημέρες μετά το θάνατο της άρρωστης μητέρας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα, τουλάχιστον δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα, ενώ όσοι τον γνώριζαν λένε ότι δεν είχε δώσει κανένα τέτοιο σημάδι. «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Είχε τη δουλίτσα του, τις φιστικιές του που υπέρ αγαπούσε, τις παρέες του. Κάποιες φορές ήταν σκεπτικός και απόμακρος, αλλά με τίποτα δεν έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα…», δήλωσε κάτοικος από τη Σπερχειάδα που γνώριζε πολύ καλά τον 47χρονο.