Γνωρίζατε ότι κάθε χρόνο καταστρέφονται πάνω από 1 δισεκατομμύριο ομπρέλες εξαιτίας των ανέμων αλλά και της χαμηλής αντοχής των συνηθισμένων ομπρελών;

Η επανάσταση της ομπρέλας ξεκίνησε με τρεις Ολλανδούς φοιτητές που είχαν βαρεθεί να πετάνε ομπρέλες που έσπαγαν εύκολα, σκίζονταν ή γυρνούσαν ανάποδα με τον πρώτο άνεμο.

Έτσι, με βασική αρχή τη βιωσιμότητα και την προστασία του πλανήτη δημιουργήθηκε η Senz, η πρώτη ομπρέλα με διετή εγγύηση και με έναν μοναδικό σχεδιασμό που της έχει χαρίσει, έως σήμερα, οχτώ διεθνή βραβεία Design Awards 

1.Reddot design award

2.Observeur design 

3.Product design award 

4.Gold International Design Excellenxe Awards 

5.The Dutch Design Award 

6.Good Design 

7.Audi Design Prijs 

8.Designpreis Deutschland 

Η Senz Umbrella είναι η πιο ανθεκτική ομπρέλα παγκοσμίως με ειδικά διαμορφωμένη αεροδυναμική για μικρότερη αντίσταση στον αέρα και με αντοχή σε ανέμους άνω των 100χλμ/ώρα. Και επειδή είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, παραθέτουμε το βίντεο με την ελεγχόμενη δοκιμή και με τους ανέμους να αγγίζουν τα 133χλμ/ώρα.

Το ασύμμετρο αεροδυναμικό σχήμα λειτουργεί ευεργετικά για τρεις λόγους:

  1. προστατεύει καλύτερα από τη βροχή (εσάς και την τσάντα σας!)
  2. δεν γυρνάει ποτέ ανάποδα η ομπρέλα
  3. δεν εμποδίζει την ορατότητα

Το ενισχυμένο ύφασμα στεγνώνει γρήγορα ενώ παράλληλα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία με δείκτη προστασίας SPF 50 (98% της UV ακτινοβολίας μπλοκάρεται). 

Και αν έχετε κουραστεί από ομπρέλες με άκρες που μπαίνουν στα μάτια αθώων περαστικών, στη Senz έχουν φροντίσει όλες οι ομπρέλες να φέρουν προστατευτικά στις άκρες τους.

Επιλέξτε την ιδανική ομπρέλα που κάνει σε εσάς. Με 6 είδη ομπρελών για ενήλικες σε διαφορετικές αποχρώσεις όλες οι ανάγκες καλύπτονται, από Mini και Mini-Deluxe ομπρέλες έως Large και XXL μεγέθη! Θα τις βρείτε διαδικτυακά στο luxolympus.com (κάνοντας κλικ εδώ) χωρίς χρέωση μεταφορικών με express παράδοση σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Επίσης θα τις δείτε από κοντά, στο Σύνταγμα, Ερμού και Κορνάρου 1 στον πρώτο όροφο ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες και στα καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο!