Παραδόθηκε στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ο 21χρονος Ρομά, που κατηγορείται ότι την περασμένη Παρασκευή έπεσε με το Ι.Χ του πάνω σε δύο ομόφυλούς του, σε δρόμο της Αγίας Βαρβάρας Αιγάλεω, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 45χρονο και σοβαρά έναν 31χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Σε βάρος του 21χρονου, έχει σχηματιστεί δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η κηδεία του θύματος θα γίνει αύριο, στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας, με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, λόγω της βεντέτας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία πριν το δυστύχημα υπήρξε φιλονικία μεταξύ του οδηγού του ΙΧ και του 31χρονου, οπότε οι συγγενείς του 45χρονου -που έχασε την ζωή του και δεν έχει σχέση με τις δύο οικογένειες- θεωρούν πως ο νεαρός έπεσε σκοπίμως με το αυτοκίνητό του πάνω στους δύο πεζούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο άνθρωπός τους.

Το βράδυ της Παρασκευής περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα που διατηρεί ο 21χρονος στην οδό Στ. Σαράφη 31 και έβαλαν φωτιά στο κατάστημα με αποτέλεσμα να καταστραφεί.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και υπήρξε ένταση για λίγη ώρα. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, άλλα άτομα πυρπόλησαν το σπίτι συγγενή του δράστη, το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Λυκούργου και Σωκράτους.