Ο βραζιλιάνος ποδοσφαιρικός αστέρας, Neymar, πρωταγωνιστεί σε νέα διαφημιστική καμπάνια, με τις φωτογραφίες του να προβάλλονται στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης.

Ο άσσος της Μπαρτσελόνα παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Police για την άνοιξη-καλοκαιρί 2015, μέσα από 6 φωτογραφίες, που οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας θα βλέπουν στα λεωφορεία.

«Για μένα ήταν μεγάλη χαρά να συμμετέχω ξανά στην καμπάνια. Μου άρεσε πολύ το στυλ της φωτογράφησης με τη μοτοσυκλέτα και τα όλα τα ρούχα που συνδυάζονται με τα καινούργια γυαλιά ηλίου», δήλωσε ο Neymar σχετικά με τη νέα καμπάνια.

Ο Neymar πόζαρε στο φακό του άγγλου φωτογράφου Rankin, ο οποίος αποτύπωσε τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της μάρκας. Τα σχήματα των νέων σκελετών συνδυάζουν το παρελθόν και το παρόν, ενώ έμφαση δίνουν οι πολύχρωμοι σκελετοί, οι διαφάνειες και οι μοντέρνες λεπτομέρειες σε κλασσικά σχέδια. Τα φουτουριστικά σχέδια συνδυάζονται με φακούς σε κλασσικούς χρωματισμούς.

Η ιταλική φίρμα Police παρουσιάστηκε το 1983, σε μια περίοδο που τα γυαλιά ηλίου μετατράπηκαν από ένα απλό αξεσουάρ, σε μια δήλωση μόδας. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 η Police έγινε ένα πραγματικό φαινόμενο με τους μπλε καθρέπτες: μια παγκόσμια και πρωτοποριακή επιτυχία που έκτοτε αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της μάρκας.