Σοβαρά προβλήματα υγείας έχει μέχρι και σήμερα μία 38χρονη γυναίκα, που υποβλήθηκε το 2018 σε πλαστική επέμβαση που κατέληξε με αλλοιωμένο το πρόσωπό της εξαιτίας, όπως καταγγέλλει ιατρικών λαθών. Η γυναίκα ζητά 850.000 ευρώ από τον γνωστό πλαστικό χειρούργο που φέρεται να ευθύνεται για την κατάστασή της.

Φωτογραφίες από την παραμόρφωση που έχει υποστεί το πρόσωπο της 38χρονης προέβαλε το Πρωινό. Η νεαρή υποβλήθηκε σε ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό και κατέληξε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να μην μπορεί καν να πιει νερό.

Η 38χρονη, μετά την παραμόρφωση που υπέστη στο πρόσωπό της, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πλαστικό χειρούργο, αλλά δεν έβγαινε στο τηλέφωνο και όταν τελικά τον βρήκε της πρότεινε να λήξει η υπόθεση με το να της δώσει 5.000 ευρώ.

«Δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη η υγεία της. Η κοπέλα έκανε μια πρώτη επίσκεψη και η θεραπεία δεν είχε αποτέλεσμα και ο γιατρός της πρότεινε να κάνουν μία δεύτερη ενισχυμένη θεραπεία» περιγράφει ο δικηγόρος της 38χρονης Γιώργος Κατσαρίδης.

«Πια έχει μόνιμη βλάβη και ουλές που δεν θα επανέλθουν ποτέ. Στο παρά πέντε έσωσε το δεξί της μάτι, γιατί το απόστημα από τα χείλη πήγε να της κάνει ζημιά. Εκτός από το θέμα το εμφανισιακό που έχει τις παραμορφωτικές ουλές, η γυναίκα δεν μπορεί να πιει με καλαμάκι, όταν μιλάει εκτοξεύονται σταγονίδια. Έπεσε σε κατάθλιψη, παρακολουθείται από ψυχίατρο και παραλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή» συγκλονίζει ο δικηγόρος της.