«Είμαι συντετριμμένη από όλο αυτό που έχει συμβεί. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις εξαιτίας του ιατρικού λάθους του συγκεκριμένου πλαστικού χειρουργού» συγκλονίζει η 28χρονη αεροσυνοδός που κατέθεσε αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ σε πασίγνωστο πλαστικό χειρούργο, καθώς υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη από τις επεμβάσεις που έκανε.

«Και δυστυχώς, αναζητώντας λύση σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι γιατροί με έχουν διαβεβαιώσει ότι εξαιτίας της βλάβης που έχω πάθει, κάποια σημεία στο πρόσωπό μου δεν πρόκειται να επανέλθουν ποτέ» λέει η 28χρονη μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα δεν εργάζεται πλέον ως αεροσυνοδός, καθώς είναι σε νομική διαδικασία προκειμένου να αποδείξει τι της συνέβη αλλά και καθώς επισκέπτεται γιατρούς σε όλον τον κόσμο, προκειμένου να τους συμβουλευτεί για την κατάστασή της.

«Πριν από 1 χρόνο πήγε για ρινοπλαστική, δεν έχει πλέον μύτη. Χωρίς η ίδια να το ζητήσει, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, της έπεσε το ένα μάτι τελείως» είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο Πρωινό.