Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και φίλοι της 22χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Νέαπολης Λασιθίου, στη θέση Κουρούνες. Η κοπέλα που ήταν μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν ανατράπηκε το αυτοκίνητό της, το οποίο την καταπλάκωσε.

H 22χρονη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, πήγαινε να βρει τον σύζυγό της στο μαντρί της οικογένειας. Καθώς κινούταν με το αγροτικό όχημα στον επαρχιακό δρόμο Κουρούνες – Αγίου Νικολάου, για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και αυτό να ντελαπάρει μέσα στα βοσκοτόπια.

«Στο δρόμο μέσα, δεν είναι ούτε γκρεμός, ούτε τίποτα. Ντελάπαρε το αυτοκίνητο και την πλάκωσε» ανέφερε η θεία της κοπέλας στο Mega.

«Δεν είχε κάποια παράξενη στροφή, πως βρέθηκε στην ευθεία του δρόμου, η μάντρα με τα αρνιά του πεθερού της, είναι τρία λεπτά από το σπίτι της, μια τέτοια απόσταση ήταν να διανύσει. Πως γίνεται να πάει πέσει στην ευθεία και γύρισε το αμάξι στο πλάι» πρόσθεσε η κουμπάρα της.

Η οικογενειακή βεντέτα

Την ίδια στιγμή ερωτηματικά προκαλεί η βεντέτα στην οποία εμπλέκεται ο πατέρας της, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πριν από ένα χρόνο είχε δολοφονήσει ένας 70χρονο και είχε τραυματίσει τον γιο και τον γαμπρό του για κτηματικές διαφορές στην ίδια περιοχή με το δυστύχημα.

«Ένα χρόνο τώρα, είναι ο μπαμπάς της φυλακής, πριν ένα χρόνο είχε γίνει μια βεντέτα και ο μπαμπάς της είχε σκοτώσει έναν εκεί πέρα και άλλον έναν τραυμάτισε… εκεί πέρα είχε γίνει ένας σκοτωμός, με κάποιους άλλους, υποθέτω, μήπως να’ ναι κάτι… μήπως να της έκλεισε κάποιος το δρόμο, κάτι, λέω μήπως, μήπως, μπορεί να είναι ατύχημα, ξέρω΄ γω» αναφέρει η κουμπάρα της 22χρονης.

Η μητέρα και τα δυο ανήλικα αδέρφια της είχαν φύγει από τις Κουρούνες υπό το φόβο των αντιποίνων και έμεναν στα Χανιά, με την 21χρονη να παραμένει, ωστόσο, στο χωριό με τον σύζυγο της.

Η κηδεία της νεαρής μητέρας θα πραγματοποιηθεί μετά τη νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Ηράκλειο.

Βάφτισαν τα παιδιά της για να την κηδέψουν

Χθες το απόγευμα ο σύζυγός της βάφτισε τα δύο τους παιδιά, καθώς έπρεπε να είναι βαφτισμένα για να κηδευτεί η γυναίκα, σύμφωνα με το έθιμο.

«Ναι, ναι τα βαφτίσανε. Δεν μπορεί να είναι η μαμά πεθαμένη και τα κοπέλια να είναι αβάφτιστα. Έτσι είναι το έθιμο. Το ένα είναι 2,5 το μεγάλο και το άλλο πρέπει να είναι 1,5 ετών» είπε συγγενής της νεαρής μητέρας.

«Δεν πρόλαβε ούτε να κάνει πράγματα, ούτε να ζήσει, ούτε τίποτα. Εικοσί ενός χρονών κοριτσάκι, μικρή κοπέλα» πρόσθεσε η κουμπάρα του θύματος. Τόσο μικρή κοπέλα με δύο παιδιά, μωρά παιδιά. Πάρα πολύ καλή κοπέλα. Απορώ πως έγινε αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν πιστεύω αυτή η κοπέλα να ήθελε κάποιος να της κάνει κακό» ανέφερε η κουμπάρα της 22χρονης.

Η κηδεία της γυναίκας θα γίνει αύριο Πέμπτη μετά την νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Ηράκλειο.