Η κακοκαιρία Διομήδης δοκιμάζει τη Βόρεια Εύβοια καθώς τα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται με μεγάλη ένταση στην περιοχή. Στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, καταγράφηκε υπερχείλιση του ποταμού Κηρέα, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος που οδηγεί από το Προκόπι προς το Μαντούδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του eviathema.gr, συνεργείο με μηχανήματα του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας καθώς και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, βρίσκονταν στο σημείο, ενώ οι αστυνομικές Αρχές απαγόρευσαν την κυκλοφορία.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν. Νωρίτερα ανακοίνωσε την μη λειτουργία των σχολικών μονάδων σε όλο τον Δήμο. Προηγουμένως, είχε διακοπή και η κυκλοφορία στο δρόμο Κοτσικιά-Λουτρό, με τον Δήμαρχο να απευθύνει εφιστά την προσοχή των πολιτών. «Εφιστούμαι την προσοχή στους κατοίκους των παραποτάμιων περιοχών και ιδιαίτερα στους κατοίκους του οικισμού της Σπιάδας καθώς τα ποτάμια κατεβάζουν μεγάλες ποσότητες νερού και φερτών υλικών. Η δημοτική αρχή θα είναι σε επιφυλακή όλη την νύχτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.