Με το μήνυμα «Όσα και αν προσφέρουμε στα παιδιά, πάντα θα μας προσφέρουν περισσότερα», ο ΟΤΕ και η COSMOTE γιόρτασαν και φέτος, σε ειδική εκδήλωση, τη στήριξή τους σε περισσότερα από 150.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη, προωθώντας παράλληλα τον εθελοντισμό των εργαζομένων.

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE τίμησαν 16 φορείς που φροντίζουν ώστε τα παιδιά αυτά να έχουν μια πιο ανθρώπινη ζωή, προσφέροντας συνολικά 550.000 ευρώ. Παράλληλα, μαζί με το έργο των φορέων, τιμήθηκαν και οι 4.700 εθελοντές που στέκονται καθημερινά στο πλευρό των παιδιών.

Τα τελευταία χρόνια εκτός από χρήματα και υποδομές, στην εθελοντική δράση εμπλέκονται ενεργά και οι εργαζόμενοι του ομίλου ΟΤΕ. Πάνω από 6.000 εργαζόμενοι συμμετείχαν και φέτος σε εθελοντικές δράσεις.

«Το καλύτερο αποτέλεσμα δεν έρχεται όταν κάθε μέλος της ομάδας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του, αλλά όταν ο καθένας στην ομάδα κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του και την ομάδα. Και όλοι ανήκουμε στη μεγάλη ομάδα της κοινωνίας, άρα η ευθύνη για το μέλλον των παιδιών ανήκει σε όλους μας», δήλωσε κατά την εκδήλωση ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ.

Συνολικά ο ΟΤΕ και η COSMOTE μετρούν 16 χρόνια προσφοράς σε οργανισμούς που φροντίζουν τα παιδιά, έχοντας διαθέσει συνολικά πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ, σε περισσότερους από 50 φορείς που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών, σε όλη την Ελλάδα.