Με υποστηρικτή το Μακεδονικό Χαλβά και τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών και αθλητών πραγματοποιήθηκε το 3ο Spetsathlon στις Σπέτσες.

Το τριήμερο 24 με 26 Απριλίου διοργανώθηκε με επιτυχία ο μεγαλύτερος αγώνας τριάθλου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αγώνες κολύμβησης, ποδηλασίας και τρεξίματος σε διαδρομές μοναδικού φυσικού κάλλους.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, το νησί κατακλείστηκε από χιλιάδες επισκέπτες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσά τους και σημαντικά ονόματα του αθλητισμού όπως ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Γιάννης Δρυμωνάκος και ο παρα-ολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς. Εκεί, βρέθηκε και ο Μακεδονικός Χαλβάς, το «γλυκό που κάνει καλό», προσφέροντας ενέργεια και δύναμη σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ατομικές συσκευασίες Μακεδονικού Χαλβά περίμεναν τους αθλητές στα σημεία τερματισμού, αποτελώντας μια γλυκιά και υγιεινή έκπληξη.

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ.

Έτσι, ο Μακεδονικός Χαλβάς αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για αθλητές όλων των ηλικιών αλλά και για όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή.