Στάση εργασίας από τους εφοριακούς

Διαμαρτύρονται για μισθολογικά θέματα


ΕΛΛΑΔΑ
9:35
30/04/2015
Στάση εργασίας από τους εφοριακούς
3
loading

Παναττική στάση εργασίας, από τις 11:30 έως τη λήξη του ωραρίου, πραγματοποιούν σήμερα οι εφοριακοί διαμαρτυρόμενοι για τα μισθολογικά θέματα των νέων εφοριακών.

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ καλεί τους εφοριακούς να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας, με παράστασή τους στον αποκλεισμό του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης, στις 12:00, ζητώντας τη μισθολογική εξομοίωση των συναδέλφων τους.

«Αίτημα της προειδοποιητικής στάσης εργασίας είναι η εξομοίωση των αποδοχών των συναδέλφων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1Κ/2013 διότι το μισθολογικό καθεστώς που διέπει τους εν λόγω συναδέλφους συνιστά μια κατάφορη αδικία απέναντί τους γιατί καλούνται να επιτελέσουν ακριβώς τα ίδια καθήκοντα με όλους τους υπολοίπους ενώ η αμοιβή τους ανέρχεται στο ήμισυ αυτών. Ταυτόχρονα η διαιώνιση αυτού του καθεστώτος παίρνει τη μορφή μιας ωρολογιακής βόμβας που απειλεί να πλήξει το επίπεδο των αμοιβών όλου του κλάδου» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Nick Andriopoulos

    Οκ, ας κατεβάσουμε τους μισθούς των παλιών σε αυτόν των καινούργιων, κανένα πρόβλημα.

  2. avatar giannis

    Δεν φτάνει που δεν έχουν μπει στο ενιαίο μισθολόγιο και παίρνουν ακόμα τα διπλάσια από τους άλλους ,διαδηλώνουν κιόλας. Κύριοι εφοριακοί δεν έχετε και τόσο καλή φήμη για αυτό τσιμουδιά.

  3. avatar Social Distortion

    Οι πιο διεφθαρμένοι υπάλληλοι διαμαρτύρονται!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει