Η περικεφαλαία που στόλιζε τον κόμβο στην είσοδο της πόλης της Σπάρτης εκλάπη. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη καθώς δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί ποιος θα έκανε μια τέτοια πράξη. Μάλιστα, ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας τόνισε πως προσφέρει 1.000 ευρώ σε όποιον προσφέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανεύρεση της. Άλλωστε, επί δικής του θητείας τοποθετήθηκε εκεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα spartanews.gr το συμβάν έγινε το βράδυ της Τρίτης (21/12) με την Αστυνομία να το τοποθετεί γύρω στις 22:00. Οι Αρχές, πλέον, προκειμένου να εξακριβώσουν τί ακριβώς συνέβη συνέλεξαν υλικό από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή ώστε να το αναλύσουν και να εξετάσουν πως εξαφανίστηκε η περικεφαλαία.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ. Έκλεψαν την περικεφαλαία από την είσοδο της Σπάρτης που κοσμούσε εδώ και δυο χρόνια τον κυκλικό κόμβο .Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας επικήρυξε με προσωπικά του χρήματα 1.000 € τους δράστες και φυσικά η ανωνυμία αυτών που θα δώσουν τις πληροφορίες είναι δεδομένη .Ακόμα δήλωσε ότι η περικεφαλαία θα αντικατασταθεί και η κλοπή προσβολή τη πόλη και τους πολίτες .Η Αστυνομία αναζητά video από κάμερες που μπορεί να έχουν καταγράψει τους δράστες αφού η κλοπή έγινε σε ώρες που διέρχεται αρκετός κόσμος απο το σημείο αυτό .Υγ. Νεότερη πληροφορία 00:19 της ώρας είναι ότι η κλοπή πρέπει να έγινε από 21:45 έως 22:00 και στο σημείο ήταν δυο άτομα ένας με φούτερ που φορούσε την κουκούλα και ένας με σκούφο .

Posted by Δημοτική Αγορά της Λακωνίας on Tuesday, December 21, 2021