Αρκετά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία Carmel, καθώς λόγω χιονοπτώσεων υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας σε αρκετά σημεία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έκλεισαν η οδός Φιλίας των Λαών στις Αχαρνές, από το ύψος της Φιλελλήνων προς την Πάρνηθα και η λεωφόρος Φυλής, από το ύψος της Μονής Κλειστών προς Δερβενοχώρια.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, στο ρεύμα προς καζίνο, από το ύψος της ταβέρνας «Πίνδος».

Πού χιόνισε

Στα λευκά ντύθηκε η Πάρνηθα, ενώ χιόνια έπεσαν το πρωί της Κυριακής στα Μελίσσια, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο από το Forecast Weather.

❄Χιονόπτωση στα Μελίσσια σήμερα το πρωί.Βίντεο: Alexandra

Posted by Forecast Weather Greece on Sunday, December 19, 2021

Εκτός αυτού, χιονόπτωση παρατηρείται από το πρωί και στην Αγόριανη Φωκίδας, στην Αράχωβα, αλλά και σε περιοχές της Εύβοιας.

Χαμηλές θερμοκρασίες

Πολικές θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo.

Συγκεκριμένα, ο παγετός ήταν ισχυρός στη Δυτική Μακεδονία με τη θερμοκρασία να πλησιάζει τους -9 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφτηκαν στον ‘Αγιο Παύλο Ημαθίας με -8,7 βαθμούς Κελσίου, στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας με -7,6, στην Κίτρινη Λίμνη κοζάνης με -6,6, στο Περτούλι Τρικάλων με -6,4 και στον Επτάλοφο Κιλκίς με -6,3 βαθμούς.

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας: