«Ξέρεις τι θα ήθελα να πω στον ίδιο; Δεν ήθελα ούτε να τον βρίσω, ούτε να φωνάξω, ήθελα να του κάνω απλά μια απλή ερώτηση: “Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή;” Είναι γυναίκες. Αν το καταλάβαινε καλώς» συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή, που είχε πέσει θύμα cyber bullying και έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας, στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο το 2016 σχολιάζοντας την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη, πολύ μεγάλη ντροπή κι επίσης με γύρισαν μνήμες πολύ πίσω. Και δυστυχώς οι μνήμες ήταν κακές. Ένωσα πάρα πολύ άσχημα. Μέσα από την κοπέλα ένιωσα τη Γαλήνη μου. Εγώ σαν μαμά της Γαλήνης μπορώ να έρθω στη θέση της κοπέλας και να την καταλάβω και να την νιώσω. Αν και δεν τα βίωσα εγώ, τα βίωσε το παιδί μου, και πάλι», υπογράμμισε η κυρία Σταυρούλα Κοεμτζή μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, αναφερόμενη στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα τιμωρηθεί, απάβντησε πως «μπορεί να τιμωρηθεί. Γιατί βλέπω ότι η κοπέλα πολύ καλά έκανε και έκανε καταγγελία και πολύ καλά θα κάνει να το φτάσει στα άκρα».

«Γιατί ο Στάθης και ο κάθε Στάθης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διασύρουν και να διαπομπεύουν και να χαλάνε όνειρα και ψυχές αθώων γυναικών και κοριτσιών» καταλήγει και συγκλονίζει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή.