«Δεν μπορώ να καταλάβω, μία γυναίκα ανήμπορη, να δεχθεί τέτοια επίθεση» λέει μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κόρη της ηλικιωμένης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από την αποκλειστική της νοσοκόμα στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Όπως είπε η Λώρα Πιπέρη, επειδή το νοσηλευτικό προσωπικό του Τζάνειου νοσοκομείου εργάζεται σε τραγικές συνθήκες, κάλεσε ένα γραφείο που διαβεβαίωνε πως διέθετε «Ελληνίδες αποκλειστικές νοσοκόμες, πεπειραμένες και με αγάπη στον ασθενή». «Μία νοσηλεύτρια για 23 ασθενείς», ανέφερε χαρακτηριστικά, δικαιολογώντας την απόφασή της να προσλάβει μία αποκλειστική νοσοκόμα για τη μητέρα της.

Σύμφωνα με την κυρία Πιπέρη, «ήρθε μία Ρωσοπόντια με τη δικαιολογία ότι η συγκεκριμένη είναι εξειδικευμένη στα γαστρεντερολογικά και η οποία αποδείχθηκε ότι κάθε άλλο παρά αγάπη προς τον ασθενή έδειχνε».

Η δράστιδα παραμένει ασύλληπτη αλλά την υπόθεση έχει αναλάβει εισαγγελέας και όπως είπε η κυρία Πιπέρη, είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.

Η ηλικιωμένη έχει ράμματα στο κεφάλι, σπασμένη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο.

Όσο για το γραφείο που διέθεσε την αποκλειστική νοσοκόμα, δεν απαντά στις κλήσεις της κυρίας Πιπέρη και την πρώτη φορά που μίλησαν, την έβρισαν και της έκλεισαν το τηλέφωνο.