Η κόρη μιας ηλικιωμένης γυναίκας καταγγέλλει πως η μητέρα της έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από την αποκλειστική νοσοκόμα της στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Τη βρήκε αιμόφυρτη, με τραύματα στο κεφάλι και σε όλο το σώμα καθώς και με τη μύτη της σπασμένη.

«Μας άφηναν κάτι καρτούλες για αποκλειστικές. Πήρα το γραφείο, ζήτησα μια Ελληνίδα, μου είπαν ότι είναι νόμιμες με χαρτιά με τα πάντα. Στις 6 το πρωί που γύρισα, βρήκα τη μητέρα μου αιμόφυρτη με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη, μώλωπες σε όλο το σώμα», υποστήριξε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, η κόρη του θύματος, Λώρα Πιπέρη.

H ηλικιωμένη είχε μπει για να υποβληθεί σε θεραπεία στο νοσοκομείο και τελικά κατέληξε στον αξονικό τομογράφο μετά από την επίθεση που δέχθηκε. «Η αποκλειστική που ήταν ακόμη εκεί, μου είπε ότι δεν ήξερε πώς συνέβη αυτό. Η μητέρα μου έχει άνοια που σημαίνει ότι δεν αντιδρά άρα αποκλείεται να την προκάλεσε κάπως η ίδια», ανέφερε η κόρη του θύματος.

Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο Τζάνειο με κάταγμα στη μύτη και ράμματα στο κεφάλι. Τα χτυπήματα ήταν τόσο βίαια που άρχισε να φωνάζει μέσα στον θάλαμο του νοσοκομείου όμως, όπως λέει η κόρη της, κανείς δεν την άκουσε για να τρέξει να τη βοηθήσει.