Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο με προσέγγιση σε λιμάνι των Κυκλάδων κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Όπως μας ενημερώνει το Cyclades24.gr το βίντεο αφορά στην άφιξη και πρόσδεση του «Άρτεμις» που είναι το μοναδικό πλοίο που εκτελεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια αυτή την περίοδο – στη Σίκινο, το οποίο όπως σημειώνει το κυκλαδίτικο site είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα λιμάνια της χώρας καθώς έχει τεράστιες ελλείψεις.

Βράδυ Παρασκευής 26 Νοεμβρίου, με καιρικές συνθήκες πολύ δύσκολες, με θυελλώδεις νότιους ανέμους εντάσεως τουλάχιστον 8 μποφόρ και η προσπάθεια προσέγγισης του μικρού πλοίου «Άρτεμις» στο λιμάνι είχε τεράστιο βαθμό δυσκολίας, όμως ο καπετάνιος δεν τα παράτησε. Δεν άφησε το νησί χωρίς τροφοδοσία. Επέμεινε και κατάφερε να δέσει έστω και με συνθήκες που σε καμία περίπτωση δε μπορούν να θεωρούνται φυσιολογικές.

Δείτε την ηρωική προσπάθεια του καπετάνιου του “Άρτεμις” στο βίντεο το οποίο ανάρτησε ο Βασίλης Κλειδουχάκης, με τους επιβάτες τους λιμενικούς και τους καβοδέτες να τους λούζει η θάλασσα στη μικρή προβλήτα του νησιού.

Στο λιμάνι της Σικίνου μέ το Αρτέμης 🌪Πραγματικά χίλια μπράβο στον καπετάνιο και το πλήρωμα στην προσπάθειά τους να μη μείνει το νησί από εμπορεύματα και να κατεβάσουν μέχρι και το τελευταίο επιβάτη με ασφάλεια.Μικρές λεπτομέρειες κυκλαδίτικης αλληλεγγύης.↗️φολεγανδρο #Hellenic Seaways

Posted by Vasileios Kleidouchakis on Friday, November 26, 2021