Σοκ στον Βόλο από τον θάνατο 53χρονης, μητέρας τριών παιδιών, που «έσβησε» από κορονοϊό στο Αχιλλοπούλειο, το μεσημέρι της Κυριακής (21.11) μετά από σοβαρές επιπλοκές της νόσου.

Η άτυχη γυναίκα, ήταν καθηγήτρια Αγγλικών και διατηρούσε γνωστό φροντιστήριο εκμάθησης ξένων γλωσσών στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, πίστευε ότι ο κορονοϊός είναι μία απλή γρίπη και ότι το εμβόλιο δεν παρέχει προστασία στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πριν από 10 ημέρες κόλλησε κορονοϊό. Αρχικά παρέμενε σε κατ’ οίκον νοσηλεία, όμως παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία.

Η άτυχη μητέρα τριών παιδιών, δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η καθυστερημένη μετάβασή της στο Αχιλλοπούλειο και το γεγονός ήταν ανεμβολίαστη λειτούργησαν, δυστυχώς σε βάρος της ζωής της.

Νεκρός 31χρονος από κορονοϊό στην Πάτρα: Είχε νοσήσει ξανά και δεν είχε εμβολιαστεί

Θλίψη προκάλεσε και ο θάνατος 31χρονου, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες 15 μέρες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας είχε νοσήσει και το καλοκαίρι από κορονοϊό και επειδή δεν είχε παρέλθει το εξάμηνο, δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Η δεύτερη επαφή με τον ιό, δυστυχώς ήταν θανατηφόρα, σύμφωνα με το pelop.gr.