Ο 39χρονος που κατηγορείται για δύο φόνους γυναικών στον Βόλο αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με τη δολοφονία της μητέρας του πρώην δικηγόρου του που συνέβη πριν 12 χρόνια, παρόλο που έχει ομολογήσει ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη νονά του σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, που μίλησε στο Mega, o κατηγορούμενος μέσα από τη φυλακή αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τη δολοφονία της 69χρονης. «Αρνούμαι κατηγορηματικά τη δολοφονία της μητέρας του πρώην δικηγόρου μου, πριν από 12 χρόνια. Δεν έχω καμία σχέση», δήλωσε συγκεκριμένα μέσω του συνηγόρου του Γιώργου Κακαράντζα.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι επί 12 χρόνια, ο 39χρονος ζητούσε από τον γιο της 69χρονης που τη μαχαίρωσε 20 φορές μέσα στο σπίτι της, να τον υπερασπίζεται στο δικαστήριο σε υποθέσεις ναρκωτικών, ληστείες, αλλά και εκβιασμούς.

«Η σκέψη του είναι συνέχεια στα παιδιά του»

«Η ψυχολογία του είναι πολύ κακή και η σκέψη του είναι συνέχεια στα παιδιά του. Στα παιδιά του και στην οικογένειά του» ανέφερε ο δικηγόρος του.

Στο μεταξύ οι Αρχές ερευνούν αν ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις στον Βόλο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Για παράδειγμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, εξετάζεται μία υπόθεση στην περιοχή της Ανάβρας, όπου και εκεί μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της. Υπήρχαν σημάδια πάλης και εξετάζεται το DNA δράστη, ενώ εξετάζονται και ακόμα δύο υποθέσεις.

«Δεν απολογείται αύριο. Ακόμα δεν έχει λάβει κλήση για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Βόλου», δήλωσε ο κ. Κακαράντζας συμπληρώνοντας ότι «δεν έχω λάβει τη δικογραφία, αλλά θα μου επιτρέψετε να πω ότι αδιάσειστο στοιχείο είναι το γεννητικό υλικό όταν είναι άγνωστος ο δράστης».