Σοκάρουν οι πληροφορίες που αφορούν στον τρόπο δολοφονίας της άτυχης 75χρονης γυναίκας στον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr. η γυναίκα φέρεται να δολοφονήθηκε με 20 μαχαιριές στο σώμα της και με δύο στην περιοχή του λαιμού της . Ενώ ο δολοφόνος της , είχε τυλίξει το πρόσωπο της με διάφανη κολλητική ταινία.

Το πτώμα της ήταν τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πόρτα του σπιτιού δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης, αλλά από την εξονυχιστική έρευνα των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βόλου εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος αλλά και στο χώρο του ασανσέρ καθώς και στην πόρτα του υπογείου της πολυκατοικίας.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας αναμένεται να δείξουν τον τρόπο με τον οποίο η ηλικιωμένη πέθανε καθώς όλα τα στοιχεία οδηγούν στην εγκληματική ενέργεια.

Η 75χρονη φέρεται να έχει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών επικεντρώνονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της ηλικιωμένης καθώς και στο ποιος και γιατί θα αφαιρούσε την ζωή της 75χρονης.

Η ηλικιωμένη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ευκατάστατη, και μετά το θάνατο του συζύγου της ζούσε με τον μοναχογιό της ο οποίος αντιμετωπίζει θέματα υγείας.

Η 75χρονη γυναίκα αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης και η εξαφάνισή της δηλώθηκε από συγγενή της στις αρμόδιες αρχές μετά και την απουσία της από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τον γιο της.

Τα συγγενικά της πρόσωπα ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν ότι από το σπίτι δεν έλειπαν τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ερευνώντας τον χώρο βρήκαν και τα δυο κινητά της τηλέφωνα , ενώ έλειπαν μόνο τα κλειδιά της.