Σε κρίσιμη κατάσταση με κορονοϊό νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ένας από τους σφοδρότερους πολέμιους των εμβολίων, που πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια της πλατείας Συντάγματος κατά της συν λόγω ιατρικής πράξης. Μάλιστα ο ίδιος είναι ανώτερος στρατιωτικός γιατρός ωστόσο από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε βγει σε αναστολή εργασίας, καθώς αρνούνταν πεισματικά να εμβολιαστεί.

Τώρα, δίνει μάχη για τη ζωή του αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα με το αναπνευστικό του εξαιτίας της προσβολής του από την Covid – 19.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο εν λόγω γιατρός μετείχε σε πλειάδα διαδικτυακών εκπομπών κατά του εμβολίου, δηλώνοντας πως η φυσική ανοσία είναι ανώτερη και σημαντικότερη σε περίπτωση που κάποιος προσβληθεί από τον ιό, ξεπεράσει την ασθένεια και αποκτήσει αντισώματα.

Η θεωρία του για τα εμβόλια mRNA

Πρόσθετε δε ότι υπάρχει πιθανότητα τα εμβόλια τεχνολογίας μορίων mRNA (όπως της Pfizer-BioNTech και της Moderna) να εγκαθιστούν στον ανθρώπινο οργανισμό γενετικό υλικό. Μάλιστα η θεωρία του είχε βρει πολλούς υποστηρικτές που τον επαινούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις θέσεις του. Σημείωνε δε ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία εν μέσω πανδημίας να πραγματοποιείται εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού.