Στην περιουσία του Mad Clip, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου καρφώθηκε σε κολόνα, μίλησε ο παππούς του τράπερ, Παναγιώτης Αναστασόπουλος. Ο ίδιος σχολίασε και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έδειξαν ότι ο Mad Clip είχε καταναλώσει αλκοόλ λίγο πιο πάνω από το όριο, ενώ στο αίμα του δεν βρέθηκαν άλλες ουσίες.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό του Mega, ο παππούς του τράπερ είπε πως «το παιδί ήταν καθαρό», ενώ για την περιουσία του ξεκαθάρισε ότι δεν βρέθηκαν χρήματα.

«Όσον αφορά στα χρήματα τα συζητούσε με την Αρετή (η πρώην σύντροφός του). Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων. Αυτή συνδιαχειριζόταν δηλαδή. Από αυτά που έβγαζε χάλαγε. Στο σπίτι δεν άφηνε χρήματα» ανέφερε ο παππούς του τράπερ.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Παναγιώτη Αναστασόπουλο αν βρέθηκαν χρήματα σπίτι ή αν είχε λογαριασμό στην τράπεζα, με τον παππού του Mad Clip να απαντάει: «δεν έβαζε σε λογαριασμό, όχι δεν είχε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τράπερ φέρεται να είχε συγκεντρώσει ένα ποσό γύρω στα 800-900 χιλιάδες ευρώ.

Διαμάχη για τα 8.000 ευρώ που είχε στο παντελόνι του

Υπενθυμίζεται ότι αντικείμενο διαμάχης είχαν γίνει τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του Mad Clip το βράδυ του τροχαίου.

Καθώς υπήρχε διαφωνία ανάμεσα στους συγγενείς για το ποσό που θα έπαιρνε ο καθένας, τα χρήματα σύμφωνα με το Mega, είχαν παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια κατατέθηκαν στο παρακαταθηκών και δανείων.