Για τη διαχείριση της περιουσίας του Mad Clip και τα χρήματα που έχουν «κάνει φτερά» μετά τον θάνατό του, μίλησε ο παππούς του τράπερ, Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

«Υπήρχαν πολλά χρήματα αλλά εμείς δεν βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα πρέπει να είναι η Αρετή. Ο εγγονός μου έκανε έξοδα πολλά, ψώνιζε, έδινε και σε φίλους του αλλά κάποια χρήματα προφανώς και έχουν μείνει. Δεν υπάρχουν λεφτά σε τραπεζικούς λογαριασμούς, του είχα πει να ανοίξει λογαριασμό και δεν με άκουσε» είπε ο κ. Αναστασόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Εμένα μου είχε πει ότι δεν άφηνε χρήματα στο σπίτι, επειδή ήταν στον πρώτο όροφο, άρα λέω ότι μόνο η Αρετή μπορεί να ξέρει» προσέθεσε.

Ο παππούς του Mad Clip μίλησε και πάλι για την τελευταία φορά που βρέθηκε με τον εγγονό του. «Τον είχα δει στις 20 Ιουλίου, που κάναμε βόλτα και με το αυτοκίνητό του και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα» είπε.

Σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί για τη σχέση του εκλιπόντα καλλιτέχνη με την πρώην σύντροφό του, Αρετή, ο παππούς του Mad Clip εξέφρασε το παράπονό του: «Ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Η Αρετή δεν μας χαιρέτησε στην κηδεία. Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε;».

Mad Clip: «Θα φύγω σε καμιά στροφή γ@@@@ο» – Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο

Σοκ προκαλεί το τελευταίο ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις αρχές του μήνα, ακούγεται να λέει για το πρόβλημα στα λάστιχα του αυτοκινήτου του.

Στο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, ο Mad Clip, απευθυνόμενος σε έναν φίλο του λέει: «Που να πάμε ρε θηρίο; Άστα! Μας έχουν φάει οι τοίχοι και η μιζέρια. Και αυτός ο κ@@@καιρος έτσι όπως είμαστε με αυτά τα λάστιχα που έχω θα φύγω σε καμιά στροφή γαμ@@ο».

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, ο Mad Clip είχε στείλει το μήνυμα αυτό στον φίλο του λίγες ημέρες πριν το τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή.