Λύγισε η Ράνια Τζίμα στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων του Mega. Βουρκωμένη και σε έντονη συναισθηματική φόρτιση η anchor woman δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όσο ο Λεωνίδας Καπερναράκος μιλούσε για την τραγική είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Η δημοσιογράφος προσπαθούσε με μεγάλη δυσκολία να συγκρατηθεί όπως επιβάλλει η θέση της όμως φάνηκε να χάνει αυτή τη μάχη μετά την προβολή του ρεπορτάζ για τη σκληρή μάχη της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά με τον καρκίνο.

Ειδικότερα όταν ο ρεπόρτερ του καναλιού, Λεωνίδας Καπερναράκος, μεταδίδοντας ζωντανά από το σπίτι της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έκανε αναφορά στα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της, προσπάθησε όσο πιο διακριτικά της επέτρεπε ο τηλεοπτικός αέρας να σκουπίσει τη μύτη και τα μάτια της.

Στα 56 της χρόνια, η Φώφη Γεννηματά σκόρπισε θλίψη με τον θάνατό της στους δικούς της ανθρώπους, τον σύζυγό της Ανδρέα και τα τρία της παιδιά, την 24χρονη Αιμιλία, τον 17χρονο Γιώργο και την 15χρονη Κατερίνα.

«Ο πόνος είναι ανείπωτος για την οικογένειά της και τα τρία παιδιά της», είπε η Ράνια Τζίμα με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή.