Επιστολή δικηγόρων προς υπουργούς για τις εκλογικές αποζημιώσεις

Ακόμα απλήρωτοι παραμένουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι


ΕΛΛΑΔΑ
22:36
26/02/2015
Επιστολή δικηγόρων προς υπουργούς για τις εκλογικές αποζημιώσεις
1
loading

Επιστολή προς τους υπουργούς Επικρατείας, Ν. Παππά, Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, Εσωτερικών Ν. Βούτση και Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλο, απέστειλε ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Β. Αλεξανδρής, με την οποία τους παρακαλεί να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή και την προσήκουσα μέριμνα για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος έγκαιρης καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαστικούς αντιπροσώπους των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Ειδικότερα, στην επιστολή αναφέρεται ότι οι δικηγόροι «ανταπεξήλθαν στο ακέραιο στα καθήκοντά τους ως δικαστικοί αντιπρόσωποι κατά τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών συμβάλλοντας αποφασιστικά στην άρτια διεξαγωγή τους».

Κατά συνέπεια, συνεχίζει η επιστολή, «ανέμεναν ευλόγως ανάλογη στάση και από πλευράς ελληνικής πολιτείας, σε σχέση με τη στοιχειώδη υποχρέωση της για έγκαιρη καταβολή της αποζημίωσης και των οδοιπορικών τους».

Παρά ταύτα, επισημαίνει ο κ. Αλεξανδρής, η διαδικασία αυτή παραμένει ακόμη εκκρεμής λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων τα οποία καθιστούν άγνωστο τον χρόνο καταβολής τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar melenia

    μπάχαλο τα έχουν κάνει!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει