Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα στην περιοχή του Χαβαρίου στον Πύργο Ηλείας. Ο άνδρας εργαζόταν σε βάθος τεσσάρων μέτρων για την επισκευή του αγωγού ύδρευσης, όταν τα χώματα υποχώρησαν και έπεσαν πάνω του με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσουν.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Όλα έγιναν, όταν οι δύο εργάτες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν να αφαιρούν τμήματα ενός σπασμένου αγωγού για να τοποθετούσαν στη συνέχεια καινούργια. Ο αγωγός είχε σπάσει από το πρωί της Δευτέρας (18/10) με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η παροχή νερού στο χωριό.

Ενώ οι δύο εργάτες αφαιρούσαν τα τμήματα του παλιού αγωγού, τα χώματα «υποχώρησαν» με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να καταπλακωθεί από αυτά.

Ο άλλος εργάτης δεν έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε με ένα φτυάρι να αφαιρεί τα χώματα. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να απεγκλωβίσει τον συνάδελφό του, ο οποίος μεταφέρθηκε σοκαρισμένος και σε κακή κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.