Άλλη μια αποχώρηση είχαμε το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM 4. Στην ανακοίνωση του ονόματος του παίκτη που τελικά δεν έλαβε την πολυπόθητη φωτογραφία, οι περισσότεροι συμπαίκτες του έμειναν άφωνοι.

Η νέα δοκιμασία που περίμενε τα επίδοξα τοπ μόντελς, εκτός από πόζες περιλάμβανε και χορό.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ο Άγγελος Μπράτης και ο Γιώργος Καράβας έστησαν ένα αλλιώτικο beach party πλάι στο κύμα κάπου στην Καραϊβική και καθοδήγησαν τα παιδιά σε μια απαιτητική φωτογράφιση σε ζευγάρια.

Ο Ναπολέων Μήτσης, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, με το μειονέκτημα που έδωσε ανάγκασε κάποια μοντέλα να σκεφτούν πιο δημιουργικά και να δράσουν γρήγορα, ώστε να έχουν το πολυπόθητο «κλικ» από τον Πάνο Γιαννακόπουλο.

Κάποιοι αποδείχτηκαν λάθος παρτενέρ, άλλοι έδειξαν πως το έχουν με τον ρυθμό και άλλοι παρασύρθηκαν από τη μουσική, ξεχνώντας ότι είναι μοντέλα.

Στο τέλος έμειναν ο Βασίλης και ο Ηλίας και τελικώς ήταν ο Ηλίας Αικατερινάρης αυτός που εγκατέλειψε τον διαγωνισμό καθώς όπως του ανέφεραν οι κριτές δεν είχε ενέργεια.

Στο άκουσμα του ονόματός του ωστόσο αρκετοί συμπαίκτες του αντέδρασαν και ξέσπασαν σε κλάματα, διαφώνησαν με το σχόλιο των κριτών και έκαναν λόγο για αδικία.

«Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει ενέργεια στο σπίτι είναι ο Ηλίας. Ξυπνάει εφτά η ώρα το πρωί, τρώει, γυμνάζεται, κάνει μπάνιο στην πισίνα, κολυμπάει, κάνει αερόβια γυμναστική στην πισίνα, το θέλει πολύ, μαγειρεύει για όλους, δεν βγήκε ένας να το αναγνωρίσει αυτό» τόνισε ο Ντίνος, με τον Θοδωρή να μην μπορεί να συγκρατήσει την συγκίνησή του:

«Νιώθω πολύ άσχημα, γιατί είμαι έτοιμος να φύγω, ήθελα να φύγω και τώρα μένω χωρίς τον Ηλία» και τον Στυλιανό να αναφέρει για τον Θοδωρή: «Ο Θοδωρής το πήρε πολύ κατάκαρδα. Θεωρεί σε εισαγωγικά ότι έκλεψε τη θέση του Ηλία, νιώθει ένα μεγάλο βάρος. Εμένα προσωπικά με ξύπνησε τόσο πολύ που πλέον θέλω να το κάνω και για τον Ηλία. Το θεωρώ άδικο που έφυγε ο Ηλίας».

Για αδικία έκανε λόγο και ο Ντίνος: «Είναι άδικο ρε φίλε, δεν έπρεπε να φύγεις. Την καλύτερη λήψη είχες το είπαν όλοι. Και όντως είχες την καλύτερη λήψη», με τον ίδιο τον αποχωρήσαντα να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για τα επόμενα σχέδιά του «Τώρα συνεχίζω, Χαλκιδικάρα, δεν θα παρατήσω κάτι, προσπάθεια, δουλειά και Άγιος ο Θεός όπως λένε».