Για τις 9 Μαρτίου 2015 αναβλήθηκε η συζήτηση της έφεσης του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που «μπλόκαρε» ως παράνομο το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ που είχε χορηγηθεί από τον τέως περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για την αναβάθμιση της έδρας της ομάδας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η αναβολή δόθηκε μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού καθώς όπως είπαν οι νομικοί του παραστάτες έχουν υποβάλλει ερώτημα στο υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με την περίπτωση της χορήγησης του κονδυλίου για την αναβάθμιση του γηπέδου και αν υπάγεται στο νομοθετικό πλαίσιο του 2013 ή του μεταγενέστερου του 2014.

Ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου επισήμανε ότι η απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού δεν θα επηρεάσει την απόφαση του δικαστηρίου. Ωστόσο η πλευρά του Παναθηναϊκού επέμεινε στην αναβολή και τελικά ο κ. Αγγελάρας ανέβαλε την συζήτηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι στο Ελεγκτικό Συνέδριο είχε διαβιβαστεί για προέλεγχο η σύμβαση χορήγησης των 7 εκατ. ευρώ.
Οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου , με την απόφαση τους είχαν κρίνει ότι η επίμαχη χορήγηση είναι αντίθετη στο δημόσιο συμφέρον, ενώ παράλληλα παραβιάζεται και η αρχή της οικονομικότητας.