Ένα θεατρικό που θα συζητηθεί εκτενώς στην Ελλάδα ανεβάζει πρώην τραπεζίτης της Morgan Stanley, ο οποίος τοποθετήθηκε πρόσφατα στον εκδοτικό κολοσσό Mag & News Co, στον οποίο ανήκει, μεταξύ άλλων, και η γαλλική «Liberation».

Ο λόγος για τον λιβανέζο, Bernard Mourad, ο οποίος γράφει θεατρικό έργο για την εποχή της πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Liberation», ο Mourad έχει έτοιμο το μυθιστόρημα που αναφέρεται στην ιστορική συνάντηση των Καννών μεταξύ Παπανδρέου, Σαρκοζί και Μέρκελ όταν ο τότε πρωθυπουργός έριξε στο τραπέζι τα περί δημοψηφίσματος που προκάλεσε πολιτική αναταραχή.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο συγγραφέας-τραπεζίτης δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Ελέγχει πλέον τη στρατηγική του Mag & News Co, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του υλοποιεί μια εφαρμογή για κινητά που λέγεται «My SOS», με κοινωνικό χαρακτήρα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.