Ο αδερφός της Ντόρας, μίλησε για τη δολοφονία της στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, περιγράφοντας τη σχέση που είχε η αδερφή του με τον 40χρονο.

«Όταν συγκατοίκησε μαζί του τότε άρχισε να βλέπει. Ο ψυχοπαθής δολοφόνος της, της τα παρουσίαζε όλα σαν θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδελφή μου. Προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδελφής μου. Η αδελφή μου όμως δεν ήταν ούτε κανένα κοριτσάκι αγαθό. Η αδελφή μου ήταν ήταν αρσενικό σε πολλά θέματα. Ήταν αντράκι η Ντόρα», είπε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της Δώρας.

«Πόσο δειλός μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει τέτοια πράγματα;»

Στη συνέχεια ο Ζαχαρίας πρόσθεσε: «Ποιος κάνει τέτοια πράγματα; Πόσο δειλός μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει τέτοια πράγματα; Αυτός είχε έρθει εδώ με σκοπό να κάνει τους γονείς μου να πείσουν την Ντόρα να γυρίσει στο σπίτι που μένανε, λέγοντάς τους πως το σπίτι της Ντόρας ήταν εκεί μαζί του και όχι εδώ.

Ο πατέρας μου ήταν αυτονόητο να του πει ‘Κοίταξε φίλε, το σπίτι της Ντόρας είναι εδώ. Εδώ είναι η οικογένειά της, και μπορεί να έρθει όποια στιγμή θέλει εκείνη’. Εκεί καταλάβαμε πια ότι το παιδί κάτι υπάρχει. Εκείνο το βράδυ αντί να θες να την κάνεις να γυρίσει κάνοντας καλές πράξεις, μπήκε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε η αδελφή μου στο Google. Φωτογραφίες, βίντεο με τον παππού μου. Που η αδελφή μου προσευχόταν κάθε βράδυ για τον παππού μου».

Η οικογένεια του 40χρονου δολοφόνου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μετά το έγκλημα, ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς της Δώρας, οι οποίοι ωστόσο ανέφεραν πως πλέον δεν έχει σημασία καθώς το παιδί τους δεν γυρίζει πίσω.